Preloader image

EMS edzés, hogyan működik?

A teljes izomzat közel 90%-ra ható, így az egész testet átmozgató EMS tréning jelenleg egyike a legeredményesebb edzésformáknak, ami manapság létezik.

Az EMS tréning hatékonyan építi az izomzatot, növeli az állóképességet: az elektródák pont a megfelelő helyen stimulálják az izmokat, személyre szóló erősségben. Az EMS tréning kis erősségű váltóárammal feszíti meg az izmokat (ez az ún. elektromos izomstimuláció), mely nemcsak biztonságos, de rendkívül hatékony módszer. A mindössze 20 percig tartó tréning alatt csupán a színtiszta izommunka érezhető, anélkül, hogy az inakat és ízületeket megterhelnénk.

Electro-myo-stimulation =
elektromos izomstimuláció

Felgyorsult világban élünk. Mindent azonnal akarunk: e-mailünk rögtön megérkezzen a címzettnek, mobilunkkal mindent perceken belül el tudjunk intézni, és az is jó lenne ha a hasizmunkon azonnal látnánk a felülések eredményét. Nagyon sok eszköz áll rendelkezésünkre, hogy minél gyorsabban és könnyebben elérjük céljainkat. Mégis minden akaraterőnket és türelmünket be kell vetni, hogy valóban élvezhessük a kemény edzések eredményeit.

Miért épp az alakformálásban ne használjuk ki a mai kor technikai vívmányait?


Innovatív működés

Ellentétben a régi típusú elektrostimuláción alapuló kezelésekkel, a Speedfitness egyaránt edzi a látható és a mélyen fekvő izmokat. A szisztéma alkalmas arra, hogy passzívan, akár fekvő pozícióban átdolgoztassa minden izmunkat, de akár aktív, kiegészítő gyakorlatok folyamatos végzésével is erősíthetjük a hatást, vagy kardiogéppel is kombinálhatjuk a kívánt 20 perces edzésprogramot. Intenzitásban és mennyiségben nincs határ – csakis a saját teherbíróképességünk! Rövid időn belül látható és érezhető sikereket fogsz elérni: zsírszövet és testsúly-csökkenés, kíméletesen felépített izomzat, erő és állóképesség növekedés, formás és áramvonalas test, valamint általános jó közérzet javulása.

Miért épp az alakformálásban ne használjuk ki a mai kor technikai vívmányait?